Tamok
Skrevet av
04.11.2012


Det er en uke siden sesongen startet her oppe i nord, 28. oktober og pudder til pungen. En uke senere er det fortsatt sesongstart, vinden har herjet i fjellet, men ivrige sjeler burde fortsatt kjenne sin besøkelsestid. Det er snø i fjellet!

Lars Linaker Berglund og Andreas Lundbø (han med ninjamaska) er av de få gjenlevende, som fortsatt sverger til løs hel, varme tær og tee-pee. De ordentlige bildene er festet til minnebrikken av en uheldig mann (ødela bindingen like før toppen av Blåbærtind) med tynnslitt akilles, Kjetil M Samuelsen.

        


Kontakt
Warning: include_once(/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30