Bildebonanza: Nendaz
Skrevet av
12.02.2014


Ehh.. Eg har vært i Sveits. Nendaz.. Med “z”. I Nendaz har dem jævlig sansen for alle heisers sure oldemor. Han selgern som farta rundt der, en gang på 70-80-tallet, med Poma-logo på jakka må ha tjent seg rik. Han skulle, på lik linje med han derran IOC-nissen, tatt seg en bolle og kommet på bedre tanka.

Heiberg, IOC-nissen, har eg forresten fått nok av. Ja, eg har sett en svensk dokumentar om korrupsjon i Sochi, svelgt alt rått, uten å stille spørsmål, og bruke det mer enn gjerne mot IOC-nissen. Eg e jo fra nord og dermed forplikta til å hate Oslo 2022. Når eg ikke en gang fikk være med å stemme over faenskapen, kan man jo si at eg og Heibergen fikk en litt dårlig start, sånn fra børjan av.. Uansett, Heisberg eller ka faen det no va, ta deg en bolle.

Også må eg jo nytte sjansen til å hate litt på TV2. Dåkk kan ta dåkk en bolle dåkk også. Eg vil ha OL-kavalkade fra Nrk, det e jo førr faen det eineste som rettferdiggjør lisenspengan. Har du betalt lisensen din da, Magnus? – Nei, men du ser poenget..?

Uansett, eg har jo vært i Sveits da. Nendaz. Med “z”. Hooka opp med den berykta gjengen fra Trollhø. Huckers e det vel dem kalle seg. Eg tok liksågodt å landa skikkelig frempå i ei flat landing, nest siste tur, første dag. Den siste turen tok eg på litt meir fart, og ble fotograf resten av alpeturen. Nendaz e forresten temmelig gromt, spesielt visst du like å hoppe høøøgt og lande flatt. Det blir man sterk i låran av, og det har nok de fleste av dåkk bare godt av.

Lovde ei snelle på turistinfoen å legge ut nå bilda, så her kjææm det!

Alle bilder. Foto: Magnus Davidsen

 

Nendaz-1 Nendaz-21 Nendaz-20 Nendaz-19 Nendaz-18 Nendaz-17 Nendaz-15 Nendaz-14 Nendaz-13 Nendaz-12 Nendaz-11 Nendaz-10 Nendaz-9 Nendaz-8 Nendaz-7 Nendaz-6 Nendaz-5 Nendaz-4 Nendaz-3 Nendaz-2 Kliiin

 


Kontakt
Warning: include_once(/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30