Best Roadtrip of a Weekend of a Lifetime
Skrevet av
25.06.2014


Marcus Horn, Øystein Bjelland, Victoria Isern (TurTrusa aka TurTangan aka Truseløs) og undertegnede dro til Fonna en solfylt langhelg i Juni. Det ble både stas og ja.. stas. Resultatet ble åkkesom en bildespesial og en videoframsyning.

 

Bilder av Øystein og Victoria i assorterte former følger.

 

Christopher corker'n

 

 

Foto: Christopher kjører truck.

Bjelland flotter seg Marc the Shark styler. Christopher leker.Bjelland flotter seg.                              Marc The Shark styler.                                Christopher har kjørt park i Canada.

Wu tang hadde vært stolt. Regnbuerekkverk.

 

Foto: Lange og Bjelland kjører på regnbuerekkverk.

Marc The Shark Lange Bjelland

 

Foto: Victoria Isern

#lufting

 

Foto: #lufting

Marcus med switch backflip. Bjelland prøver være hipster, men blir avslørt av gore tex'n.Foto: Marcus med switch backflip.                                                  Bjelland prøver seg som hipsterjibber, men blir avslørt                                                                                                                              av gore tex’n.

Turtrusa er fornøyd. Bading i fjorden.

 

Foto: Turtrusa er fornøyd med dagen.                                         Bading i fjorden.

Takk for praten.

 

 


Kontakt