Te Arai (surf) Point
Skrevet av
17.11.2011


Den gjennomsnittlige pudderhund sitter nå og drar seg i det siste av hårstrå i vente på de første svingene på snø. Jeg har funnet veien til Auckland, New Zealand der det er full sommer om dagen. Shorts og t-skjorte høres sikkert fristende ut for høstdeprimerte nordmenn.

Te Arai Point ligger ca. to timer nordøst for Auckland. Her er det mindre bølger enn hos storebror vestkysten. Men når forholdene klaffer her er det en nydelig plass å surfe. Undertegnede knakk dessverre brettet på vei ut til line-up, men det gav meg muligheten til å ta bilder av de andre som plasket rundt i havet. Et problem kommer kjelden aleine heter det. Og dette tilfelle stemte det. På vei hjem punkter vi på en mer eller mindre øde plass med fraværende mobil dekning.  En hasardiøs redningsaksjon av en lokal Hillbilly ble bergingen.

       

 


Kontakt