Læpping i Antropocenikken
Skrevet av
19.12.2017


Hva skjer med denne vinteren? Personlig har jeg hatt flere bunnløse dager på hjemmebane i år enn jeg klarte å få til i hele fjor, smått legendarisk. Her kommer et tips om en liten perle. Til deg, fra oss i Fjelltelegrafen.

 

 

Silje trakker førstesporet, de neste rundene ble mindre arbeid

Silje trakker førstesporet, de neste rundene ble mindre arbeid

 

Har du noensinne befunnet deg i Myrkdalsekspressen? Ja, du vet, den med kø i bunn og motvind på toppen? Snu ryggen til vinden neste gang, og du ser innover Kvanndalen. Her er det flott skogskjøring i flere himmelretninger. Silje, Øystein og undertegnede valgte skogspartiet som vender mot nord-øst denne noe smågrå søndagen. Vi parkerte bilen på Helgatun og spaserte over broen som ledet oss inn mot Kvanndalen. Her fulgte vi bilveien til vi fikk en bro på høyre hånd. Etter broen fortsatte vi i skogen til terrenget flatet ut på høyre hånd. Her la vi et fellespor som tok oss mot Vetlenolten (947 moh). På vei mot Vetlenolten er det bare å plukke linje av eget ønske. Vi har døpt området for Antropocenikken. God tur!

 

Alle foto: Øystein Bjelland

 

Artikkelforfatter på en av områdets mange puter

Artikkelforfatter på en av områdets mange puter

 

 

Utsnitt fra norgeskart.no

Utsnitt fra norgeskart.no

 

Ikke akkurat bunnløs, men vi skal jo ikke bli kresen heller.

Ikke akkurat bunnløs, men vi skal jo ikke bli kresen heller.

 

Gøy å kjøre flere sammen på trygt føre. Silje i bakgrunnen

Gøy å kjøre flere sammen på trygt føre. Silje i bakgrunnen

Vanskelig å skjule sin begeistring her

Vanskelig å skjule sin begeistring her


Kontakt