Comeback: Blogging og trad
Skrevet av
12.09.2019


Ettersom vi på en fremragende måte har neglisjert vedlikehold og oppdatering av www.fjelltelegrafen.no siden 2014, måtte det gå som det gikk. Vi ble stengt ute fra internett. Et år senere, med oppdatert wordpress (takk Phil) og skyhøye ambisjoner, er vi tilbake.

Henning og jeg ble så revet med at vi selv følte for å gjøre comeback, og dro på trad-tur til Sotra. Victoria ble med på lørdagen. Det hele ble en uhøytidelig seanse preget av tynnslitte nerver, såre fingre og bekymring for valgresultatet. Bildeserie følger under.

Henning følger til sketchy standplass. Victoria følger lenger bak.
Henning balanserer seg inn til standplass.
Henning og Victoria på toppen av Tandem (4+).
Henning nærmer seg første standplass på Sveitsereggen (5-).
Henning på cruxet.
God plass på standplass.
Nydelig eksponert og velsikret klatring på toppeggen.
Henning på slutten av fjerde taulengde på Sveitsereggen.
Henning topper ut på Sveitsereggen, med vindmøllene på Stord i horisonten.
Henning fornøyd med comeback.

Kontakt
Warning: include_once(/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php): failed to open stream: No such file or directory in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30 Warning: include_once(): Failed opening '/customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/plugins/theme-inc.php' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php') in /customers/c/d/9/fjelltelegrafen.no/httpd.www/wp-content/themes/sandbox/footer.php on line 30